chuck_schuldiner
Daimi Üye
- Tepki
- 567
@Pureal inanın çok açıklayıcı olmuş. Aynen vegan veya vejeteryan dostlarımızın kendi besledikleri hayvanlar için diğer hayvanlara zarar veriliyor olmasını göz ardı etmesiyle alakalıydı. Çok kişiyle konuştum aklımda ki soru işaretlerini giderici, tatmin edici bir cevap alamadım. Köpekler konusunda diğer bir yanlış yapılan olay ise kasaplarda satılan "PAY" adını verdiğimiz tavuğun tüketilmeyecek veya artık kısımlarının ücretsiz veya 1-2 tl gibi çok cüzi miktarlara veriliyor oluşu ve hayvan severlerin bu tuzağa düşün sokak hayvanları dahil kendi hayvanlarını beslemeye çalışması. Köpek tamam kurtgiller familyasından gelmektedir ama çiğ tavuk eti bu hayvanlara inanılmaz zarar veriyor, tüy dökmeden, mide kanamasına kadar sayısız zararı var. Tamam niyet iyi olabilir ama bilinçsizce yaklaşılıyor. Kuzu veya dana eti çiğ olarak verilmesi kısmen de olsa tavuk etine göre daha iyidir ama evcil hayvanlara her ne olursa olsun çiğ hayvansal gıda verilmemelidir düşüncesindeyim.
Kusura bakmayın konu vegan ve vejeteryanlıktan hayvan severliğe kadar geldi. Konuyu dağıttığım için özür dilerim
Ama inanın hem siz hem @Fixie Cem, hem @alcest aklımdaki soru işaretlerini aydınlattınız. Çok teşekkür ediyorum sizlere. Burada bahsettiklerini kendi dostlarımla da paylaşacağım. Bilgi paylaştıkça güzeldir.
Keşke gerçek hayatta'da oturup daha detaylı, daha dostane konuşabilsek
Kusura bakmayın konu vegan ve vejeteryanlıktan hayvan severliğe kadar geldi. Konuyu dağıttığım için özür dilerim
Ama inanın hem siz hem @Fixie Cem, hem @alcest aklımdaki soru işaretlerini aydınlattınız. Çok teşekkür ediyorum sizlere. Burada bahsettiklerini kendi dostlarımla da paylaşacağım. Bilgi paylaştıkça güzeldir.
Keşke gerçek hayatta'da oturup daha detaylı, daha dostane konuşabilsek