@chnkrmz @Berke @Miriel @mehmet.ali aslında şöyle bir şey geçen gün buluştuğumuzda da Cihan, Atilla ve Samet'e de demiştim sanırım. Koleksiyon yapabilirim. Yol, Şehir ve MTB şeklinde. İleride yol bisikleti alırsam şehir bisikletini satmayıp bir kenara koyarım arada onu da kullanırım. MTB'yi de araziye falan çıkarsam kullanırım keyif için. Yani böyle bir düşüncem de var şu anda. Ama fikrim değişebilir belli olmaz. Şunu da belirtmekte fayda var ki, yol bisikletine başlamadan önce şehir bisikleti çok iyi bir seçim. Her ne kadar kondisyon sorunsalı insanı deli etse de, durum bundan ibaret.
@Miriel
Fotoğraftan da ziyade samimi söylüyorum mesela altımda şehir bisikletiyle Bağdat Caddesi'nde gidiyorum bir sürü bisikletli gelip geçiyor ama şehir bisikletli olanlara dikkat ediyorum dünyadan soyutlanmış gibiler
hani Yol ve MTB'li (hatta katlanır bile!) bisikletçiler onlara "siz şöyle uzak durun kenardan kenardan gidin ayağımızın altına dolaşmayın" mesajı vermiş gibiler. Geçen gün 4 kişi gidiyordu mesela. Bunların ikisi Yol, ikisinde de Şehir bisikleti vardı ama Yol bisikleti olan o iki kişi arkadaşları olmasına rağmen takmıyordu bunları. Şehir bisikletlilerde zorlana zorlana onlara yetişmeye çalışıyordu
eh böyle rekabetler iyidir tabii ama size tavsiyem bütçeniz iyi olduğunda Yol bisikletine geçmenizdir. Ben ileride zaten düşünüyorum hem de şöyle bir şey:
32620 dosyayı görüntüle
İşte ben American Hardcore diye buna derim. Evet pahalı, çok pahalı ama işte bisiklet yani.
Şu bisikletle Bağdat Caddesi'nin yollarını ağlatırım