Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol Bisikleti ile ilgili yalan yanlış bilgiler!

Scudo
@Miriel ben başta öyle tercih ettim fakat biraz zaman geçti, keşke yol alsaydım dedim. Tabii bu da önemli değil. Nasıl olsa ileride yola geçeceğiz inş. Yani bütün temennimiz o yönde ama şehir bisikleti kötü mü? Hayır asla değil ve şu anda çok memnunum. Sadece üvey evlat muamelesi görüyor, o kadar. Yani Yol ve MTB arasında kalmış :D

@Anonim silk road oynunua uyarlarsak :D
str ci = mtb
int ci = yol
hem str hem int arada kalmış karakter = şehir

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
@Miriel o int vermiş ama mage olmamış kılıç kalkancı :D

@Miriel @chnkrmz haha, şehir bisikleti olanların forumda pek ekşını da yok dikkat ederseniz. Varsa bile sayısı çok azdır. Eh işte sebepleri de belli. Gerçekten şehir bisikleti MTB, Yol ve kısaca ne kadar tür varsa hepsinin arasında kalmış, üvey evlat muamelesi gören bir bisiklet türü. Hatta dikkat etmiştim böyle 7-8 kişilik bir grup gidiyordu, içlerinde şehir bisikletliler de vardı ama kimse onları takmıyordu. Canım benim ya kıyamam şehir bisikletlerine. İnadına şehir bisikleti diyorum fikrimi değiştirdim :p hahaha

@mehmet.ali aynen bak bu da süper tespitti! :D hakikaten yav katlanır bisikletler bile gündemden düşmezken şehir bisikletleri yerlerde sürünüyor. Protesto ediyorum :D

@mehmet.ali

Yoldan başkası yalan. :D

@Anonim aslında bisiklete 2.2 lastik taksan dağ oluyor. yada drop bar taksan yol oluyor. gel sen ikisinide tak. yol yarışçısı dağcısı ol. :D

@İhsnn_zyvl
Yol alabilirsin hiçbir şey olmaz direkt çık veya in sadece biraz yavaş ol hepsi bu.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
@Anonim
Haklısın, ben de bunu Sedona 345 aldıktan sonra farkettim ki fotoğraf konularında yol bariz üstün.

Bisikletimden de çok memnunum, geçen gün girdim ormana canımın istediği gibi sürdüm sonra da asfaltta yine devam ettim :) Şu anda olsa yol alabilirdim ama o biraz daha ciddi bir bütçe gerektiriyor gibi..

@Miriel 1 günlük sedona 345 maceram oldu 2014 modeldi. Gerçekten güzel bisiklet ama 2015 modeli daha güzel olmuş renkleriyle.

@chnkrmz @Berke @Miriel @mehmet.ali aslında şöyle bir şey geçen gün buluştuğumuzda da Cihan, Atilla ve Samet'e de demiştim sanırım. Koleksiyon yapabilirim. Yol, Şehir ve MTB şeklinde. İleride yol bisikleti alırsam şehir bisikletini satmayıp bir kenara koyarım arada onu da kullanırım. MTB'yi de araziye falan çıkarsam kullanırım keyif için. Yani böyle bir düşüncem de var şu anda. Ama fikrim değişebilir belli olmaz. Şunu da belirtmekte fayda var ki, yol bisikletine başlamadan önce şehir bisikleti çok iyi bir seçim. Her ne kadar kondisyon sorunsalı insanı deli etse de, durum bundan ibaret.

@Miriel

Fotoğraftan da ziyade samimi söylüyorum mesela altımda şehir bisikletiyle Bağdat Caddesi'nde gidiyorum bir sürü bisikletli gelip geçiyor ama şehir bisikletli olanlara dikkat ediyorum dünyadan soyutlanmış gibiler :D hani Yol ve MTB'li (hatta katlanır bile!) bisikletçiler onlara "siz şöyle uzak durun kenardan kenardan gidin ayağımızın altına dolaşmayın" mesajı vermiş gibiler. Geçen gün 4 kişi gidiyordu mesela. Bunların ikisi Yol, ikisinde de Şehir bisikleti vardı ama Yol bisikleti olan o iki kişi arkadaşları olmasına rağmen takmıyordu bunları. Şehir bisikletlilerde zorlana zorlana onlara yetişmeye çalışıyordu :D eh böyle rekabetler iyidir tabii ama size tavsiyem bütçeniz iyi olduğunda Yol bisikletine geçmenizdir. Ben ileride zaten düşünüyorum hem de şöyle bir şey:

32620 dosyayı görüntüle

İşte ben American Hardcore diye buna derim. Evet pahalı, çok pahalı ama işte bisiklet yani. :D Şu bisikletle Bağdat Caddesi'nin yollarını ağlatırım :D

@Anonim Abi sen üçünü alsan mtb kullanmaktan diğerlerine fırsat bulamazsın dimi @chnkrmz :D :D
Şaka bir yana imkan varsa bisikletçi adamın hem yol hem mtb bulundurması gerekiyor tabi bide şehir :D
Mtb'ci ve yol'cular arasındaki tatlı çekişmeyi anlıyorum hatta güzel de birşey ama birbirlerini bulsalar parçalayacak seviyedekileri anlamlandıramıyorum. Bisikletçisin sen yav ikiside bisiklet bunların sana ne zararı var :)

Bu arada cannondale hasta eder adamı çok bakmamak gerek. :)

@Anonim makine güzel tabiki abi ama 10.000 civarı bir bütçe lazım. Fakat sonrasında yolları ağlatırsın dediğin gibi. :D

@mehmet.ali haha, ben Cihan için bulldozer diyorum adam engelleri aşa aşa gidiyor yolda. İşte Cihan'dan nağmeler :D

32621 dosyayı görüntüle

:D :D :D

@Berke daha da fazlası gerekiyor benim derdim bitmez eheheh şu an o bisiklet olsaydı Beşiktaş'a da gelir bir tur atardım orada :D

@mehmet.ali

Ben bakarken şu parçayı açıyorum genelde:

Veya şunu:

Ne kadar uyum sağlarsa işte hardcore kavramına :p

@Anonim aldığın zaman gelirsin abi Sarıyer'e basarız Beşiktaş'tan. :)

@Berke olur elbette. Geçen geldik işte gerçi bisiklet yoktu ama olsun bir sonrakinde mutlaka olacak. Yav Atilla, Cihan ve Samet bile dışladı beni şehir kullanıyorum diye hahahaha. Onlar bile takmadılar. Yola veya MTB'ye geç, arada kalma dediler :D

Geri